RAVIOLIS FARCITS D'ESPINACS, MATÓ I OU

Per 17:21 , ,

Hola un altre cop! Avui compartim amb vosaltres una recepta que ens va agradar molt! Tant fer-la, com menjar-la! Es tracta d'uns raviolis grossos farcits d'espinacs, mató i ou.


Comencem fent el farcit. Primer de tot piquem una ceba grossa i la posem a sofregir amb una mica d'oli a foc lent.


En una altra paella, saltegem una mica les fulles d'espinacs (netes) amb una mica de sal. Veureu que deixen anar aigua, o sigui que un cop fets els escorrem bé, pressionant amb una espàtula perquè deixin anar tot el suc (que conservem). 



Barregem els espinacs amb la ceba ja sofregida. 



I hi posem el mató (podeu variar les proporcions com us agradi més). 


Ara ja podem començar a preparar la pasta. Teniu la recepta per fer la massa en aquesta altra entrada al blog Pasta fresca. En aquest cas hem fet porcions petites i les hem passat per la màquina per obtenir tires llargues i primes (el màxim d'amples per poder fer les rodones grosses després).



Fem la forma rodona amb un motlle o amb una tassa grossa.



Hi posem el farcit (fent una mica de sot al centre perquè s'hi aguanti l'ou i deixant marge als costats per poder-lo tancar).


I ja podem posar-hi un rovell d'ou a cada un, amb compte que no es trenqui. Mullem una mica el contorn amb els dits mullats d'aigua (perquè s'enganxi la massa amb la tapa).



A sobre de cada rodona en posem una altra per tapar el ravioli, dobleguem el contorn i el marquem amb una forquilla.



Ara ja podem bullir els raviolis. Ho fem amb compte, deixant-lo a l'olla amb l'ajuda d'una espàtula i els bullim durant 4 minuts. 



Posem un ravioli a cada plat.



I preparem la salsa: hem fet una beixamel (posem llet a la paella amb una mica de mantega, sal i nou moscada i quan arrenqui el bull i posem un parell de cullerades de maizena desfeta en una mica més de llet) i hi hem afegit força formatge parmesà i una mica del suc verd dels espàrrecs.



Posem una mica de salsa sobre el ravioli, una mica més del suc verd a la base i parmesà ratllat a sobre. 


I ja està! Realment queda un ravioli espectacular! La pasta queda cuita i l'ou amb el punt líquid quan el tallem...boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios