Comencem setmana amb nova recepta! Molt fàcil, saludable i amb un toc original! Ja sabeu que som fans dels hummus, i aquest cop hem fet aquest de pastanaga!
Comencem bullint la pastanaga (un parell, o una si és gran),
Mentrestant, colem un pot petit de cigrons en conserva i els esbandim bé.
Hi afegim una cullerada de tahín (pasta de sèsam torrat).
Un trosset molt petit d'all (com un quart d'un gra).
Ara hi afegim pebre vermell dolç, comí, sal, oli d'oliva verge extra i unes gotes de llimona.
Finalment, colem la pastanaga cuita i l'afegim al pot.
Ho triturem tot (depenent de com us quedi i com us agradi la textura, hi podeu afegir una mica d'oli o aigua).
I ja el tenim! El servim en un bol amb un raig d'oli i llavors de sèsam.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
També et pot interessar
Hola de nou! Avui una recepta d'estiu molt molt fàcil! Gelat de maduixa a l'estil del famós "Frigo pie"!
En un pot per batre, hi posem 150 g de mascarpone.
Hi afegim 90 g de iogurtcremós.
Ara hi posem 8 maduixes.
I una culleradeta de mel (o l'edulcorant que preferiu).
Ho batem tot amb la batedora i omplim els motlles de gelats (a nosaltres ens en surten 4 de petits).
Els deixem congelar almenys 3-4 hores.
I a gaudir! És un bon berenar per als nens i una forma més sana de menjar gelat!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
També et pot interessar
Hola! Ens vau dir que volíeu aquesta recepta, i aquí la teniu! Uns fideus udon amb verduretes i pollastre boníssims.
Comencem sofregint 1 porro tallat a trossets a la paella amb poc oli (nosaltres fem servir oli de coco, però ho podeu fer amb oli d'oliva) i a foc mitjà.
Quan estigui una mica cuit i torradet, hi afegim unes quantes mongetes tendres tallades a trossos petits.
Tot seguit, mig carbassó també tallat.
I, al cap d'uns minuts, una mica de col tallada. Hi afegim una mica de sal (i, opcional, oli de sèsam).
Ho deixem coure tot a foc mitjà-alt uns minuts perquè quedi sobtat i amb un punt cruixent.
Un cop veiem les verdures al punt que ens agradi, hi afegim el pollastre tallat a daus petits amb sal i pebre. Fem espai al mig de la paella perquè es faci més fàcilment.
Llavors ja podem bullir els fideus, nosaltres fem sevir aquests.
Un cop fets, els afegim directament a la paella i ho remenem bé.
Finalment, hi afegim salsa de soja i li fem un parell de voltes més a foc fort.
I ja ho tenim! Un plat fàcil i molt complet!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
També et pot interessar
Hola!! Avui us ensenyem una recepta d'entrepà boníssim!! És una combinació que ens encanta i ve de gust per a un sopar una mica menys lleuger...
Comencem sucant pa de coca amb tomàquet i una mica d'oli d'oliva verge extra.
Llavors hi escampem una mica de maionesa casolana a la base.
A sobre, una capa de ceba (l'hem fet a foc baix-mitjà durant uns minuts, no cal que quedi del tot confitada perquè un toc cruixent hi queda bé).
Ara hi posem el pollastre que hem fet a la planxa amb una mica de sal i orenga.
Finalment, hi posem formatge danès (o el que us agradi) i una mica més de maionesa.
Els tapem i els passem per la planxa per donar un toc cruixent al pa i que es fongui una mica el formatge.
I ja els tenim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
També et pot interessar
Bon dilluns a tothom! Aquí teniu una nova recepta: coca d'escalivada i sardinetes.
Comencem pelant uns quants tomàquets i posant-los a coure per fer una base de salsa de tomàquet. Els posem en un pot o paella a foc mitjà amb una mica d'oli, una mica de sal i una punta de sucre. Nosaltres també hi posem una mica d'orenga.
També posem a fer 3 o 4 cebes tallades a tires fines, a foc baix perquè es vagin confitant, amb una mica d'oli i sal.
Llavors ja podem posar la base de la nostra coca a la safata del forn. Nosaltres hem fet servir pasta de full comprada (també ho podeu fer amb massa brisa o de pizza).
La punxem una mica i hi posem la salsa de tomàquet.
A sobre, hi posem la ceba i el pebrot escalivat a tires (nosaltres l'escalivem a casa, al forn. Aquí teniu la recepta).
La posem al forn seguint les indicacions per coure la massa.
I, per últim, hi afegim les sardinetes (nosaltres les hem posat de llauna). I ja està!
Bon profit! I ja ho sabeu...el gust és nostre!
També et pot interessar