PA DE PESSIC DE PINYA i CARAMEL

Per 22:37 , ,

Bona nit a tothom! Avui us tornem a portar una recepta dolça que, si la feu, repetireu segur! Un pa de pessic de pinya i caramel, boníssim i molt fàcil!


Comencem muntant les clares de 4 ous a punt de neu. Hi anem afegint 160g de sucre però a poc a poc.


Llavors hi afegim els 4 rovells i ho seguim batent.


Hi posem també 160g d'oli d'oliva suau.


160g de farina, també a poc a poc, i un sobre de llevat.


Ara preparem la base del pastís. Fem un caramel amb 160g de sucre i el suc d'una llimona, a foc baix, fins que comenci a enfosquir-se i el posem a la base del motlle. A sobre, hi posem la pinya tallada (pot ser en almívar, però a nosaltres ens agrada més amb pinya natural). I, finalment, hi posem la massa per sobre. 


Nosaltres hem fet servir un motlle rectangular i un de magdalenes individuals, però també podeu fer-ho en una safata rectangular més gran. 


Ho posem al forn, a 170º de dalt i baix, durant uns 20-25 minuts (si feu servir motlles individuals, haurà de ser menys temps). Punxeu-los fins que surti net. 


Quan el traiem del forn, l'hem de treure del motlle, perquè sinó el caramel es solidifica. 


Ho deixem refredar...i ja ho tenim!


Un pa de pessic boníssim!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios