PASTÍS DE FORMATGE JAPONÈS
Hola a tothom!! Avui tenim nova recepta dolça! Un pastís de formatge a l'estil japonès, d'aquells que queden molt, molt esponjosos.
Primer de tot, posem un pot al foc (molt baix) amb 250g de formatge crema (nosaltres hem fet servir Philadelphia), mig got de llet i 50g de mantega. Ho anem remenant fins que es fongui tot i quedin ben integrats tots els ingredients. Ho deixem refredar.
Per una altra banda, separem els rovells i les clares de 6 ous.
Els rovells els batem amb el suc de mitja llimona i una mica de pell de la llimona ratllada.
Les clares les batem a punt de neu i, quan ja tinguin volum, hi anem afegint a poc a poc 3/4 de tassa de sucre i un polsim de sal. Ha de quedar una textura de merengue.
Ara tamisem 60g de farina i 20g de farina d'arròs (la recepta original és amb Maizena, però com que no en teníem, l'hem substituït per una altra farina).
Un cop freda la barreja de formatge, llet i mantega, hi afegim a poc a poc la farina.
Ho remenem bé fins que quedi una barreja sense grumolls.
Ara hi afegim els rovells.
I, finalment, hi afegim el merengue.
Llavors ja podem untar un motlle amb oli i enfarinar-lo bé perquè el pastís no s'enganxi.
Omplim el motlle i el posem al forn, al bany maria, a 170º durant uns 50min-1hora.
Esperem que es refredi una mica per treure'l del motlle...i ja està!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios