TARTAR DE SALMÓ
Bon dia a tothom! Tenim recepta nova i, com sempre, fàcil de fer! Un tàrtar de salmó amb alvocat boníssim.
Primer de tot tallarem el salmó a daus ben petits. Nosaltres l'hem comprat congelat i a lloms, així només cal treure la pell i vigilar que no hi quedi alguna espina. Recordeu que, en menjar-lo cru, si el compreu fresc, s'ha de congelar durant almenys 24 hores.
Hi afegim ceba tendra també ben picada i una mica de cogombre.
També hi posem una culleradeta de mostassa de Dijon en gra, una mica de salsa de soja i d'oli d'oliva verge extra.
Finalment, unes gotes de suc de llimona i cibulet tallat petit (totes les quantitats al vostre gust).
Ho deixem marinar uns minuts i ja ho podem emplatar. Posem una capa de salmó a la base amb l'ajuda d'una anella.
Al mig, hi posem una capa d'alvocat tallat a daus més grans.
I per acabar, una altra capa de salmó.
Traiem l'anella i...ja ho tenim! El podeu acompanyar amb unes torradetes.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios