PA AMB LLEVAT QUÍMIC
Hola!! Ens heu demanat molt aquesta recepta, i aquí la teniu! Pa casolà fet amb llevat químic. Súper fàcil, ràpid i molt bo!!
En un bol, hi posem 250g de farina i 5g de llevat (nosaltres fem servir el Royal). Ho remenem bé.
Fem un forat al mig i hi posem 160g de llet.
Hi afegim un polsim de sal i ho comencem a remenar bé.
Quan ja no es pugui fer amb la cullera, ho fem amb les mans sobre la superfície neta de la cuina.
No cal treballar gaire la massa, només procurar que queda tot ben integrat.
Fem una bola i la posem a la plata del forn (com veieu, en aquesta ocasió hem tingut una petita ajudant!).
L'aixafem fins que ens quedi plana
Hi fem una creu al mig perquè cogui millor i hi espolsem una mica de farina per sobre.
I ja el podem posar al forn! Escalfat prèviament a 220º durant 25-30 minuts (dalt i baix) i amb un recipient amb aigua perquè cogui amb humitat.
I ja el tenim! El deixem refredar una mica i...a menjar!! Hem comprovat que és un pa que s'asseca fàcilment. Així que, o us el mengeu tot d'un cop o el congeleu!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios