ESTOFAT DE POLLASTRE

Per 23:34 , ,

Bon dimecres a tothom! La nova recepta d'avui és un estofat boníssim de pollastre.


Comencem amb el pollastre. Nosaltres hem comprat pits ja tallats a daus (però podeu tallar-lo a casa). El salpebrem i el rossegem a la cassola amb oli ben calent. Després el reservem.


Ara, a la mateixa cassola, comencem a fer les verdures per a la salsa. Primer de tot, una ceba grossa tallada a daus petits (però no us preocupeu per les mides, que després es tritura tot), amb una mica de sal.



Al cap de 5 minuts hi afegim un tomàquet pelat i tallat també a daus. Ho deixem coure 10 minuts més.



Llavors hi afegim 3 pastanagues i una fulla de llorer. Deixem que es vagi fent fins que les pastanagues s'estovin una mica.



Després hi afegim 8-10 xampinyons també a daus. Hi afegim sal, pebre i una mica d'orenga. 



Ara hi posem un got de vi blanc i ho deixem coure a foc una mica més fort perquè s'evapori. 



Al cap de pocs minuts hi afegim un o dos gots d'aigua i ho deixem 10 minuts més. Llavors posem totes les verdures i el suc en un pot alt i ho triturem per fer la salsa.


Hi afegim 150-200 mL de crema de llet (podeu variar les quantitats al vostre gust). 



Tornem a posar la salsa a la cassola i hi afegim el pollastre que teníem reservat. Ho deixem coure durant 15 minuts més.


Mentrestant pelem, rentem i tallem a daus grans unes quantes patates (la quantitat que vulgueu).


Les fregim i les anem deixant sobre paper de forn, hi posem sal i una mica de nou moscada.



Ara les afegim a la cassola i ho remenem tot bé.



Hi afegim una mica de pebre i de curri.


I ja ho tenim! Un estofat boníssim!



I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios