ALBERGÍNIES FARCIDES

Per 20:26 , ,

Hola a tothom! Avui us ensenyem una recepta clàssica i boníssima! Unes albergínies farcides


Per començar, rentem les albergínies, les tallem per la meitat i hi fem uns quants talls perquè es coguin millor. 



Les posem al forn durant 20 o 30 minuts (depèn del forn, aneu mirant-les fins que siguin cuites però que la base aguanti bé el farcit).


Mentrestant preparem el farcit. Comencem fregint una mica la carn picada (mixta) en una paella amb oli calent i una mica de sal.



Reservem la carn i, a la mateixa paella, hi posem la ceba tallada i l'anem fent a foc baix.



Un cop cuita, hi afegim un o dos tomàquets triturats, una mica de sucre i una mica de sal. Ho deixem coure tot durant 10 o 15 minuts.



Finalment, hi afegim la carn picada, una mica més de sal (si cal) i una mica de pebre, i ho deixem coure 5 o 10 minuts més. 



Ara falta l'últim pas. Posem tota aquesta barreja en un pot per batre, hi afegim la polpa de l'albergínia i una mica de formatge ratllat (nosaltres hem fet servir mozzarela). Ho triturem tot fins que ens quedi una pasta (aquest pas podeu no fer-lo, si preferiu deixar els ingredients sencers).


I ara ja podem farcir les meitats de l'albergínia amb la barreja. Hi posem més formatge ratllat a sobre per gratinar-les.



Uns minuts al forn amb el gratinador...i ja les tenim! 


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios