PA DE PESSIC AMB MASCARPONE I XOCOLATA BLANCA
Hola a tothom! Ja tenim aquí la recepta del pa de pessic que us vam ensenyar! En aquest cas, està fet amb mascarpone, xocolata blanca, llimona i un toc de vainilla.
Hi afegim 160g de sucre, i ho seguim batent.
Ara hi posem 250g de formatge mascarpone i ho tornem a remenar bé.
I 300g de farina. Ho remenem primer a mà i després ho batem una estona més.
Ara desfem 120g de xocolata blanca a foc molt baix (o al bany maria).
Ho retirem del foc i hi afegim 40g d'oli d'oliva. Ho remenem bé i ho afegim a l'altra barreja.
Finalment, hi posem un sobre de llevat, la ratlladura de pell de mitja llimona i un raig d'aroma de vainilla. Ho acabem de remenar bé i ho posem en un motlle untat amb oli o mantega (nosaltres hi espolsem farina).
El deixem coure durant 30 minuts (si el feu en motlle gran, que quedarà més baix) però controleu-lo a partir dels 20 minuts.
Per donar-li un toc final, hem preparat un glacejat. Posem un pot al foc amb dues cullerades de llet, una de mantega, 130g de sucre i el suc de mitja llimona. Ho deixem desfer tot, i ja el tenim a punt.
El tirem per sobre el pa de pessic (nosaltres hem posat paper d'alumini a sota, així no passa res si cau pels costats).
El deixem refredar...i ja està acabat!
Ja veureu que queda un pa de pessic bàsic però boníssim! Amb una textura perfecta!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios