CREMA DE CARBASSA AMB RICOTTA
Hola a tots! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta molt bona, lleugera i fàcil de fer. Avui us presentem una crema de carbassa amb ricotta!
Primer de tot, hem de pelar i tallar mitja cabarbassa gran, un carbassó i una ceba. Guardem una petita part de la carbassa per fer-ne daus petits, que posteriorment fregirem.
Posem les verdures a l'olla, hi afegim aigua fins a cobrir-les i una mica de sal i pebre (nosaltres hi posem boles de pebre negre i verd). Ho posem a bullir durant 20-25 minuts.
Un cop tenim les verdures fetes les triturem amb la batedora fins que quedi ben fi.
Ja tenim la crema de carbassa feta. Ara és el moment de fer l'acompanyament. Posem a fregir els daus de carbassa que tenim guardats des del principi. Els fregim fins que quedin dauradets.
Servim la crema en un bol i hi afegim primer la ricotta, amb l'ajuda d'una cullera, després hi tirem els daus de carbassa i, finalment, una mica de sèsam negre per sobre.
I ja ho tenim! Una crema deliciosa amb un acompanyament encara més bo!
Animeu-vos a fer-la.
I ja ho sabeu... el gust és nostre!
0 comentarios