HUMMUS DE PASTANAGA

Per 17:44 , , , , ,

Comencem setmana amb nova recepta! Molt fàcil, saludable i amb un toc original! Ja sabeu que som fans dels hummus, i aquest cop hem fet aquest de pastanaga!


Comencem bullint la pastanaga (un parell, o una si és gran),


Mentrestant, colem un pot petit de cigrons en conserva i els esbandim bé. 


Hi afegim una cullerada de tahín (pasta de sèsam torrat). 


Un trosset molt petit d'all (com un quart d'un gra).


Ara hi afegim pebre vermell dolç, comí, sal, oli d'oliva verge extra i unes gotes de llimona. 


Finalment, colem la pastanaga cuita i l'afegim al pot.


Ho triturem tot (depenent de com us quedi i com us agradi la textura, hi podeu afegir una mica d'oli o aigua).


I ja el tenim! El servim en un bol amb un raig d'oli i llavors de sèsam.


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios