ROSES DE POMA

Per 17:40 , , ,

Hola a tothom!! Avui us ensenyem una recepta especial per sant Jordi! Unes roses fetes amb pasta de full i poma. Vam veure la idea per internet i ens va semblar genial!


Primer de tot rentem i tallem per la meitat dues pomes vermelles.


En traiem la part del mig.


La tallem a làmines fines (en la direcció de la foto).


I les posem en un bol amb aigua i suc de llimona. Ho posem al microones durant 6 o 7 minuts. No han de quedar cuites del tot però sí toves perquè després les puguem manipular sense que es trenquin.


En un bol petit, hi posem dues cullerades de melmelada (nosaltres l'hem posat de taronja, que és la que teníem) i una mica d'aigua. El posem al microones 1 minut i ho remenem bé.


Ara agafem una làmina de pasta de full rectangular (nosaltres la comprem a la Sirena) i l'estirem una mica (espolseu farina a la taula on treballeu perquè no s'enganxi).


La tallem en 6 tires.  


A cada tira, hi escampem una mica de melmelada i hi espolsem sucre moreno.  


Ara ja podem posar-hi la poma (que un cop l'hem tret del microones l'hem colat per treure'n l'aigua). Posem les làmines sobreposades en un dels extrems de la tira.  


Hi espolsem una mica de canyella per sobre i dobleguem la tira de manera que quedi sobre la poma, com a la foto.

 

I enrotllem la tira amb compte.  


Les posem en un motlle de silicona de magdalenes i les posem al forn durant 45 minuts a 140º (a dalt i a baix els primers 30 minuts, després només de baix). Passat aquest temps ens quedaran fetes i compactes però amb la pasta de full encara blanca. Nosaltres les hem tret del motlle i les hem posat directament al forn durant uns 5 minuts més perquè es torri una mica la pasta. 


I ja està! Finalment hi podeu espolsar una mica de sucre llustre per sobre.  


Doncs ja ho veieu, fàcil i ideal per una data com la de sant Jordi! Animeu-vos!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios