CEBA CARAMELITZADA

Per 14:36 , ,

Bon dia! Avui per dinar hem decidit acompanyar una petxuga de pollastre amb ceba caramelitzada, molt ràpida de fer i boníssima!

Es necessiten 2 cebes de Figueres, vinagre de Mòdena i sucre ( blanc o moren, és igual!). Tallem la ceba a rodanxes i la tirem en una paella coberta amb una fina capa d'oli oliva. Fregim la ceba fins que la veiem dauradeta i llavors és quan afegim dues culleradetes de sucre i un raig de vinagre (les quantitats de sucre i vinagre poden variar segons el vostre gust). Anem remenant fins que el vinagre es redueixi.
Finalment retirem la ceba de la paella i la posem en un plat. 


És un acompanyament perfecte per qualsevol tipus de carn. Nosaltres l'hem barrejat amb el pollastre i unes bones mongetes del ganxet.


Esperem que us agradi.

El gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios