MUTABAL (CREMA D'ALBERGÍNIA)
Bona tarda a tots! Avui una nova recepta de les que vam fer el cap de setmana: mutabal! Pels que no n'hagueu sentit a parlar...és una crema d'albergínia boníssima per menjar amb torradetes o sucar-hi bastonets!
És una recepta molt fàcil. El primer que fem és obrir les albergínies per la meitat (nosaltres en vam fer 3 perquè érem molta gent, però amb 1 o 2 n'hi ha prou). Els hi fem talls en diagonal de manera que quedi una quadrícula i hi posem una mica d'oli i sal.
Les posem al forn uns 25 minuts fins que estiguin cuites.
Les deixem refredar una mica i en traiem la carn amb l'ajuda d'una cullera.
Llavors la posem en un pot i hi afegim 2 cullerades de Tahín (recordeu, aquella pasta de sèsam que vam fer servir per l'hummus), unes gotes de llimona, un polsim de comí i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho batem bé fins que ens quedi una pasta homogènia. Si us queda massa espessa podeu afegir-hi oli o fins i tot una mica d'aigua.
Finalment, ha de quedar una pasta amb aquest aspecte. Hi posem un raig d'oli d'oliva per sobre...i fet!
Esperem que us animeu a provar aquesta recepta fàcil i perfecta per als àpats de pica-pica!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
1 comentarios
Molt bonapinta. Els proper dia que vinguin els amics a sopar ho fare... I la pizza calzzone tambe
ResponEliminaNatalia