CREMA D'ESPÀRRECS

Per 15:45 , , , ,

Hola a tots i totes! Aquests dies ens ve de gust fer sopars lleugers i hem decidit fer diferents cremes que us anirem ensenyant! La primera, una crema d'espàrrecs verds, patata i porro. Suau però molt bona!



Primer de tot pelem i piquem una ceba grossa i un porro i els posem a sofregir en una cassola amb una mica d'oli d'oliva calent. Ho deixem uns minuts que es vagin fent a foc lent. 


Mentrestant, rentem i tallem un manat d'espàrrecs (no feu servir la part de baix més dura). Reserveu les puntes, que després les farem servir per decorar el plat.


Afegim els espàrrecs a la cassola, ho remenem tot bé i ho deixem uns minuts. 


Ara, pelem i rentem 2 patates. Les tallem a rodanxes i després les trenquem a trossos (si les trenqueu enlloc de tallar-les amb ganivet, donaran més espessor a la crema).


Les afegim a la cassola i ho remenem tot bé.


Llavors hi posem aigua calenta fins a cobrir les verdures, una mica de sal i ho deixem bullir uns 15 o 20 minuts. 


Quan les verdures siguin cuites ja podem treure-ho del foc, ho deixem refredar una mica i ho triturem bé (nosaltres ho fem amb una batedora de vas, que queda més fina).


Per servir-la, fregim les puntes dels espàrrecs i les posem al centre del plat, amb un raig d'oli d'oliva verge extra. Esperem que us agradi!
 I ja ho sabeu...el gust és nostre! 

També et pot interessar

0 comentarios