PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I MADUIXES
Hola! Ja tornem a ser aquí! Aquest cop amb una recepta dolça amb una combinació boníssima...pastís de xocolata blanca i maduixes!
Comencem preparant la base. Posem una massa brisa (comprada) en una plata de forn rodona, la punxem una mica i en dobleguem els extrems que sobresurtin. La posem uns 10-12 minuts al forn fins que estigui una mica torradeta.
Llavors comencem amb el farcit. Posem a escalfar 500mL de nata líquida amb 5 cullerades soperes de sucre. Mentrestant posem a hidratar 4 fulls de gelatina neutra, i quan la nata estigui a punt de bullir els hi afegim i remenem bé.
Apaguem el foc i trossegem 250g de xocolata blanca en un bol.
Hi afegim la nata calenta i ho deixem 5 minuts sense remenar.
Passats els 5 minuts ho remenem molt bé, fins que la xocolata es fongui del tot. I ho tornem a posar al foc.
Quan torni a estar a punt de bullir, hi afegim un sobre de "cuajada Royal" i ho remenem durant 6 o 7 minuts a foc baix.
Deixem refredar una mica la barreja perquè ens quedi més espessa i mentrestant rentem les maduixes
Les tallem a trossets i les repartim per sobre la base del pastís (la quantitat al vostre gust).
Finalment, hi afegim la barreja de nata i xocolata blanca (espereu-vos que sigui una mica espessa, perquè no es filtri per la base).
Posem el pastís a la nevera durant almenys 2 hores. Per servir-lo, hi hem posat unes rodanxes de maduixa per sobre i una mica de sucre mòlt.
I ja està llest per menjar! Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios