FIDEUS A LA CASSOLA
Hola a tothom! Ara que ja fa fresca ve de gust un bon plat de fideus a la cassola, oi?
Comencem per rossejar les 2 carns que farem servir per a aquest plat. Les salsitxes tallades a trossets, i el cap de costella de porc (amb una mica de sal i pebre).
Ho reservem i, a la mateixa paella amb l'oli que hem fet servir, hi posem dues cebes ben picades. Hi posem una mica de sal i deixem que es vagi coent a foc lent.
Quan ja té una mica de color, hi afegim dos tomàquets madurs també picats, amb una mica més de sal i un polsim de sucre.
Ho deixem coure fins que tinguem un bon sofregit amb aquest color.
Ara hi afegim la carn, ho barregem bé i hi posem una mica de caldo (que tenim calent). Ho deixem 5 minuts més.
I ara ja podem afegir-hi els fideus (nosaltres fem servir els del nº5), ho barregem bé i, després, hi posem caldo fins a cobrir-los. Els deixem coure els minuts que indiqui la pasta, remenant de tant en tant i afegint caldo quan calgui.
Al final, hi afegirem una picada que fem amb 4 ametlles, una mica de pa torrat, una punta d'all (nosaltres en posem molt poc) i, si voleu, una mica de julivert. La desfem bé en una mica més de caldo, i l'afegim a la cassola.
I ja està! Un bon plat no gaire complicat!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios