RAVIOLIS FARCITS D'ESPINACS, MATÓ I OU
Hola un altre cop! Avui compartim amb vosaltres una recepta que ens va agradar molt! Tant fer-la, com menjar-la! Es tracta d'uns raviolis grossos farcits d'espinacs, mató i ou.
Comencem fent el farcit. Primer de tot piquem una ceba grossa i la posem a sofregir amb una mica d'oli a foc lent.
En una altra paella, saltegem una mica les fulles d'espinacs (netes) amb una mica de sal. Veureu que deixen anar aigua, o sigui que un cop fets els escorrem bé, pressionant amb una espàtula perquè deixin anar tot el suc (que conservem).
Barregem els espinacs amb la ceba ja sofregida.
I hi posem el mató (podeu variar les proporcions com us agradi més).
Ara ja podem començar a preparar la pasta. Teniu la recepta per fer la massa en aquesta altra entrada al blog Pasta fresca. En aquest cas hem fet porcions petites i les hem passat per la màquina per obtenir tires llargues i primes (el màxim d'amples per poder fer les rodones grosses després).
Fem la forma rodona amb un motlle o amb una tassa grossa.
Hi posem el farcit (fent una mica de sot al centre perquè s'hi aguanti l'ou i deixant marge als costats per poder-lo tancar).
I ja podem posar-hi un rovell d'ou a cada un, amb compte que no es trenqui. Mullem una mica el contorn amb els dits mullats d'aigua (perquè s'enganxi la massa amb la tapa).
A sobre de cada rodona en posem una altra per tapar el ravioli, dobleguem el contorn i el marquem amb una forquilla.
Ara ja podem bullir els raviolis. Ho fem amb compte, deixant-lo a l'olla amb l'ajuda d'una espàtula i els bullim durant 4 minuts.
Posem un ravioli a cada plat.
I preparem la salsa: hem fet una beixamel (posem llet a la paella amb una mica de mantega, sal i nou moscada i quan arrenqui el bull i posem un parell de cullerades de maizena desfeta en una mica més de llet) i hi hem afegit força formatge parmesà i una mica del suc verd dels espàrrecs.
Posem una mica de salsa sobre el ravioli, una mica més del suc verd a la base i parmesà ratllat a sobre.
I ja està! Realment queda un ravioli espectacular! La pasta queda cuita i l'ou amb el punt líquid quan el tallem...boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios