BRAÇ DE PATATA I TONYINA
Bon dia a tothom! Avui us ensenyem una recepta clàssica i fàcil, fresqueta ara que encara fa tanta calor... Un braç fred de patata i tonyina!
Comencem preparant un puré de patata. Podeu fer-lo de sobre però a nosaltres ens agrada més fer-lo natural. Així que posem a bullir 5 o 6 patates partides per la meitat en aigua amb sal fins que siguin toves.
Llavors les aixafem bé fins que quedi un puré fi, podem posar-hi una mica de mantega o oli perquè quedi més lligat (i hi afegim més sal). L'escampem sobre un paper d'alumini perquè es refredi i per donar-li ja la forma rectangular del braç.
Un cop fred, hi escampem una capa de maionesa (casolana) i una mica de salsa de tomàquet a la part central.
Ara comencem a posar-hi el farcit. Primer de tot, la tonyina.
Després 2 ous durs (guardem el tercer per posar-lo per sobre).
Ara hi posem olives tallades petites i unes quantes anxoves.
I, finalment, una mica de pebrot escalivat.
I ja podem cargolar el braç, primer un costat i després l'altre, ajudant-nos amb el paper d'alumini. A sobre, hi tornem a posar una capa de maionesa i l'ou dur ratllat. Podeu afegir-hi la decoració que vulgueu.
I ja està! En fem talls, i el servim...boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios