FIDEUS AMB CURRY I SALMÓ

Per 18:30 ,

Bona tarda a tothom! Ja sabeu, per altres receptes, que ens agrada molt el curry. Doncs avui us ensenyem una recepta de fideus japonesos amb curry i salmó. Boníssim!


Comencem preparant la salsa de curry. Triturem dues cebes grosses a la picadora, que quedi ben fina, i la posem a coure amb una mica d'oli i sal, a foc baix-mitjà. Si s'asseca massa, podeu anar-hi afegint una mica d'aigua.


Mentre la ceba es va fent, preparem els fideus. Els que hem triat nosaltres són de llegum (n'hi ha a la majoria de súpers, de diferents marques) però poden ser d'arròs o de blat. 


S'han de posar en aigua calenta durant 5 minuts, amb una mica de sal i remenant de tant en tant.


Ara tornem a la ceba. Un cop torradeta, hi afegim la barreja de curry, una mica més de sal i pebre, i ho remenem bé.


Hi afegim una mica de llet de coco i ho tornem a remenar. Ho deixem coure uns 5 minuts més. 


Llavors hi afegim la resta de llet de coco (uns 200-250 ml) i rectifiquem de sal i pebre. 


I ja podem preparar el tercer ingredient, el salmó. El tallem a daus petits, els salpebrem i els fem amb molt poc oli, girant-los perquè es facin per tots els costats.


Finalment, ja podem unir els tres ingredients al plat, o, en aquest cas, un bol. Hi posem els fideus.


Hi afegim la salsa i ho remenem.


Una mica més de salsa per sobre i, al final, els daus de salmó. 


I ja tenim el plat a punt.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios