PASTÍS DE POLLASTRE I VERDURES
Bona tarda a tothom! Ja teníem ganes d'ensenyar-vos una nova recepta, i aquí la tenim! Un pastís de verduretes i pollastre. Fàcil i boníssim!
Comencem preparant les verdures. Primer tallem una ceba tendra i un porro i els posem en un wok amb una mica d'oli d'oliva calent i una mica de sal.
Ara tallem dues pastanagues i les afegim al wok. Ho deixem coure 5 minuts a foc mitjà i remenant.
Finalment tallem una mica de carbassa també a daus, i l'afegim a la resta de verdures. Hi afegim sal, perquè tant la pastanaga com la carbassa són molt dolces. Ho deixem coure uns minuts més fins que estiguin cuites però sense desfer-se.
En un bol, batem 3 ous grossos (4, si són petits o mitjans), els salem i hi afegim les verdures.
Ara preparem el pollastre. Tallem a daus petits 2 pits de pollastre i hi posem sal, pebre negre, una mica de pebre vermell i una mica de curry (n'hem posat molt poc, només per donar-li un toc).
El fem al mateix wok durant 5 minuts.
I l'afegim a la barreja.
Ara ja podem preparar el pastís. Fem servir una massa brisa (comprada), la posem en un motlle rodó, en dobleguem una mica les vores i la punxem amb una forquilla. Com fem sempre amb les quiches, però no li hem dit així perquè no té ni crema de llet ni formatge.
Posem la barreja al mig, i l'escampem bé. A sobre hi posem una mica d'orenga.
I cap al forn! A 180º durant uns 20 minuts.
El deixem refredar una mica...i ja el podem tallar!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios