PA DE PESSIC AMB CARAMEL

Per 13:33 , ,

Hola de nou a tothom! Avui us portem una recepta senzilla però boníssima! Un pa de pessic amb caramel, esponjós i realment molt bo!


Comencem preparant el caramel. Per això, posem 160g de sucre en un pot al foc amb el suc d'una llimona. 


Ho deixem a foc mitjà, que es vagi desfent el sucre, remenant, fins que faci aquesta espuma i tingui un to daurat. El podeu deixar torrar més si us agrada més fort. 


El posem de seguida al fons de la plata que farem servir per al nostre pa de pessic i l'escapem bé, també una mica pels laterals.


Ara comencem a fer la massa del pa de pessic. Primer de tot, batem 4 clares d'ou a punt de neu (us pujaran millor si, a mig batre-les, hi afegiu un polsim de sucre.


Ara hi afegim els 4 rovells i ho remenem amb compte. 


Hi afegim 160g de sucre.


160g de farina i un sobre de llevat.


I també 160g d'oli d'oliva.


Finalment, hi posem la ratlladura d'una llimona, una mica de canyella en pols i una mica de nou moscada.


I ja ha arribat el moment de posar la massa sobre el caramel. 


L'escapem bé... i al forn!


El deixem coure durant uns 30 minuts, a 180º, però l'hem anat punxant per saber si estava fet. 


És important girar-lo al moment, perquè sinó el caramel s'endurirà i no podrem treure el pa de pessic del motlle. 


Ja veieu que és un pa de pessic fàcil de fer però amb un toc especial. 
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios