LLAMINERA WELLINGTON
Hola de nou a tothom! Últimament anem més enfeinats, però ja som aquí amb una nova recepta! Un segon plat boníssim, llaminera Wellington.
Comencem salpebrant la carn (llaminera de porc) i la rossegem bé per tots els costats en una cassola amb oli ben calent.
La retirem del foc i la reservem.
A la mateixa cassola, hi posem un porro gran tallat a rodanxes i una ceba també picada (no cal que el tall sigui massa regular perquè després ho triturarem tot).
Hi afegim uns quants xampinyons, una mica de sal i pebre i ho deixem coure durant uns minuts.
Quan està ben cuit, ho posem tot en un got per batre i ho triturem fins que quedi una massa.
Ara, per una altra banda, barregem tres cullerades de paté amb dues de mostassa de Dijon. I hi anem afegint la pasta de porro i xampinyons.
Fins que ho tinguem tot ben barrejat. Podeu modificar la quantitat de mostassa segons el vostre gust.
Ara estenem una pasta de full a la plata del forn.
Hi estenem la nostra pasta per tota la superfície.
Hi posem la carn a sobre, a la part central.
Llavors tallem una mica de formatge emmental i el posem sobre la carn (és opcional, i també podeu canviar el tipus de formatge).
I ja podem tapar-ho tot amb la pasta de full.
Podem posar-hi unes tires de la mateixa pasta per decorar, i ho pintem amb ou batut. Hi tirem un polsim d'orenga i pebre per sobre.
Ho posem al forn durant 20 minuts...i ja ho tenim a punt! Si veieu que la massa es torra per sobre, tapeu-la amb paper d'alumini fins que s'acabi de coure bé.
Només queda tallar-la...i a menjar!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios