LLAMINERA WELLINGTON

Per 22:04 , ,

Hola de nou a tothom! Últimament anem més enfeinats, però ja som aquí amb una nova recepta! Un segon plat boníssim, llaminera Wellington


Comencem salpebrant la carn (llaminera de porc) i la rossegem bé per tots els costats en una cassola amb oli ben calent. 


La retirem del foc i la reservem.


A la mateixa cassola, hi posem un porro gran tallat a rodanxes i una ceba també picada (no cal que el tall sigui massa regular perquè després ho triturarem tot).


Hi afegim uns quants xampinyons, una mica de sal i pebre i ho deixem coure durant uns minuts.  


Quan està ben cuit, ho posem tot en un got per batre i ho triturem fins que quedi una massa.


Ara, per una altra banda, barregem tres cullerades de paté amb dues de mostassa de Dijon. I hi anem afegint la pasta de porro i xampinyons.


Fins que ho tinguem tot ben barrejat. Podeu modificar la quantitat de mostassa segons el vostre gust. 


Ara estenem una pasta de full a la plata del forn.


Hi estenem la nostra pasta per tota la superfície.


Hi posem la carn a sobre, a la part central.


Llavors tallem una mica de formatge emmental i el posem sobre la carn (és opcional, i també podeu canviar el tipus de formatge).


I ja podem tapar-ho tot amb la pasta de full. 


Podem posar-hi unes tires de la mateixa pasta per decorar, i ho pintem amb ou batut. Hi tirem un polsim d'orenga i pebre per sobre. 


Ho posem al forn durant 20 minuts...i ja ho tenim a punt! Si veieu que la massa es torra per sobre, tapeu-la amb paper d'alumini fins que s'acabi de coure bé. 


Només queda tallar-la...i a menjar! 


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios