CREMA DE CALÇOTS
Hola de nou a tothom! Ja tornem a tenir aquí una nova recepta! Una crema de calçots boníssima!
Comencem pelant i rentant uns 12 calçots (amb aquestes mides ens van sortir 3 racions). Traiem les 2 o 3 capes més externes i la part de dalt més verda.
Els tallem a trossos i els posem a sofregir en una olla amb una mica d'oli i sal (guardeu-ne un per fer la guarnició).
Mentrestant, tallem també a trossos 2 patates petites o 1 de grossa i l'afegim a la cassola.
Ho deixem uns 5 minuts més a foc mitjà, remenant perquè no s'enganxi.
Hi afegim aigua calenta fins a cobrir-ho tot i hi posem una mica més de sal i una mica de pebre. Ho deixem coure 15 minuts.
Mentrestant tallem a rodanxes el calçot que hem reservat i en separem les anelles.
El fregim en una paella amb una mica d'oli fins que quedi torradet i el posem sobre paper.
Un cop passats els 15 minuts, triturem bé la crema i hi podem afegir una mica de crema de llet o, en el nostre cas, crema d'arròs. La servim, hi posem el calçot al centre, i ja està!
Si us agraden els calçots...no dubteu a fer-la! Queda suau però amb aquell gust característic, boníssima!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios