TIRAMISÚ DE TE VERD
Hola a tothom! Avui us portem una recepta que ens encanta! Ha estat un invent a partir d'unes postres que vam menjar en un restaurant, i ha quedat molt molt bé! Un tiramisú de te matcha.
Comencem preparant la base de pa de pessic de te, i la fem a l'estil d'un braç de gitano. Primer, batem 4 ous amb 120g de sucre i 120g de farina.
Quan tinguin aquest aspecte blanquinós i espumós, hi afegim el te, només 2 culleradetes.
Ho batem molt bé i posem la massa en una safata gran i baixa amb un paper de forn a sota.
La posem al forn durant 6 minuts, a 180º de dalt i de baix. Quan la traiem, amb compte de no cremar-nos, la girem sobre un drap una mica humit i la deixem refredar.
Mentrestant, prepararem la crema. Comencem Batent un rovell d'ou amb 4 cullerades de sucre.
Ara hi afegim 250g de mascarpone i ho seguim batent.
Per una altra banda, muntem uns 250 mL de nata. Recordeu de posar el recipient i les varetes a la nevera o fins i tot uns minuts al congelador, i que la nata també estigui ben freda (si hi aneu espolsant una mica de sucre encara muntarà millor).
Ara, anem unint la nata a la crema de mascarpone, remenant a mà i amb moviments suaus.
I ja tenim la crema! Nosaltres hi hem afegit una mica de xocolata blanca fosa, que hi queda molt bé, però és opcional.
Finalment, ja podem anar servint els 2 ingredients. Ho fem en gots baixos i comencem posant un cercle de pa de pessic al fons.
A sobre, una bona capa de crema, un altre cercle de pa de pessic, i acabem amb la crema una altra vegada.
Finalment, hi podem espolsar una mica de te matcha per sobre. I ja ho tenim!
Unes postres originals i boníssimes!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios