ALVOCATS FARCITS D'AMANIDA DE QUINOA
Hola a tothom! Últimament tenim poc temps per compartir amb vosaltres receptes noves, però aquí en teniu una! I de ben fàcil! Una amanida de quinoa presentada dins l'alvocat.
El primer que fem es bullir la quinoa (seguint les instruccions del paquet). L'escorrem, la salem i la deixem refredar.
Ara pelem un tomàquet, el tallem a daus i l'afegim a la quinoa.
Una llauna de tonyina...
mitja ceba tallada ben petita...
i una mica d'enciam, també tallat petit i del tipus que més us agradi.
Ara fem una vinagreta amb oli d'oliva verge extra, vinagre balsàmic, sal, unes gotes de llimona o llima, comí i pebre.
Finalment, hi posarem els alvocats. Els tallem per la meitat i els buidem.
Tallem la carn a daus i l'afegim a la barreja.
I ara ja podem farcir els alvocats buits amb la nostra amanida de quinoa.
I ja ho tenim! Un plat fàcil però que queda molt bonic i que, a més, és molt sa!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios