"VELLUT" DE TOMÀQUET AMB GELATINA D'ALFÀBREGA

Per 10:28 , , , ,

Bon divendres a tothom!! Avui us ensenyem una recepta ideal per a aquests dies de tanta calor... una mena de gaspatxo amb el toc diferent de la gelatina d'alfàbrega


Primer de tot, rentem, pelem i trossegem 7 o 8 tomàquets madurs (ens en han sortit 5 vasets), i els posem en un bol.


Llavors hi afegim mig pebrot verd també net i tallat i mitja ceba tendra.



Ara ho amanim amb sal, pebre, una mica de vinagre de mòdena i una culleradeta de mostassa de dijon.



Finalment, hi afegim la molla remullada de dos talls de pa sec. Ho deixem reposar una estona.



Ara ho passem per la batedora.



I després ho colem. 



És la principal diferència amb el gaspatxo, i així queda una textura molt més fina. 



Ara ja podem preparar la gelatina. Per començar, posem en remull 2 fulls de gelatina i deixem que s'estovin. Mentrestant, escaldem uns 60g de fulles d'alfàbrega.



De seguida les posem en aigua freda, i les escorrem. Les triturem en un pot amb la batedora juntament amb 100 ml d'aigua. 



Per una altra banda, escorrem els fulls de gelatina i els posem en un pot a foc baix amb una part de la barreja d'aigua i alfàbrega. Quan es desfacin, hi afegim la resta de la barreja. 


Finalment, ho colem fins a obtenir un suc verd que salarem i deixarem reposar a la nevera en un recipient on ocupi més o menys 1 cm d'alçada per després fer quadradets. 



Els posem per sobre el "vellut"...i ja ho tenim!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios