MINI HAMBURGUESES DE SALMÓ
Hola a tothom! Portem dues setmanes molt enfeinatss, però ja tornem a ser aquí amb noves receptes!
En aquest cas us ensenyem unes mini hamburgueses de salmó boníssimes!
Comencem amb un dels acompanyaments de l'hamburguesa: la ceba confitada. Tallem a tires dues cebes i les posem en una paella amb una mica d'oli i sal. La deixem coure.
Quan ja estigui torradeta hi posem una mica de sucre moreno per acabar-la de caramel·litzar.
Ara preparem l'altre acompanyament. Piquem (a mà, per després tenir el toc cruixent) mitja ceba tendra i mig tomàquet pelat.
La nostra idea era afegir-hi alvocat per fer un guacamole (que combina molt bé amb el salmó) però no hem trobat alvocats madurs i hem barrejat la ceba i el tomàquet amb dues cullerades de maionesa (que hem fet a casa).
Ara ja podem preparar el salmó. Hem fet servir dos talls de llom de salmó (congelats, de la Sirena). Els tallem a daus i els posem a la picadora.
Un cop triturat, hi afegim sal, una mica de sucre, pebre (5 pebres), una mica de pebre vermell i un parell de cullerades de pa ratllat per donar-li una mica de consistència.
I ja podem donar forma a les hamburgueses. Podeu posar una mica de farina blanca a la base i a les mans perquè no s'enganxi tant. Fem les hamburgueses amb una mica d'oli i a foc fort perquè es facin bé per fora però quedin rosadetes per dins.
Ara ja tenim tots els ingredients a punt. Escalfem una mica els panets en una planxa al foc.
A la base, hi posem una bona cullerada de la salsa de maionesa i les verdures.
A sobre, les hamburgueses.
I a sobre de tot, la ceba confitada.
I ja les tenim a punt! Una combinació boníssima!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios