SOUFFLÉ DE PATATA

Per 18:54 , , ,

Hola!! Avui una recepta fàcil però que dóna molt bon resultat! Un soufflé de patata boníssim!


Comencem amb l'ingredient principal: pelem, rentem i tallem a làmines fines un parell o tres de patates grosses.


Les fregim en oli calent però a foc no gaire alt, perquè es vagin estovant i coent.



Un cop les retirem del foc, les posem a escórrer per eliminar l'excés d'oli.



Per una altra banda fem una beixamel (la podeu fer posant llet en una paella amb una mica de mantega, sal i nou moscada. Quan arrenqui el bull hi afegiu un got de llet on hi haurem desfet 2 cullerades de maizena). 



Ara preparem el que anirà sobre la base de patata. Separem els rovells i les clares de 2 ous.



Batem les clares a punt de neu fins que quedin ben fermes.



Hi afegim els rovells i ho podem batre una estona més fins que torni a agafar la mateixa consistència.



Ara barregem formatge emmental ratllat amb la beixamel (com que està calenta, es fondrà).



I posem la beixamel a les patates que ja teníem fregides.


Posem les patates a la base del recipient (n'hem fet dos de diferents).



I a sobre hi posem la barreja dels ous, de manera que quedi irregular.



Ho posem uns 10 minuts al forn...i ja està!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios