COPES DE BROWNIE, NATA I MASCARPONE

Per 21:27

Hola! Avui us ensenyem una recepta dolça bastant potent però boníssima! Unes copes de brownie, nata i mascarpone!


Per una banda, preparem la crema de nata i mascarpone. Primer de tot passem el sucre per la picadora (uns 100 o 150g) i el barregem amb el mascarpone (una tarrina de 250g). Podeu variar les mesures en funció del punt de dolçor que us agradi. 




Per una altra banda muntem uns 200mL de nata (les mesures, un cop més, són orientatives). Recordeu que, perquè la nata munti bé, ha d'estar ben freda, i el bol també (el podeu posar al congelador uns minuts abans).





Ara ja tenim els dos elements. 




Els barregem amb moviments suaus.


Per una altra banda preparem el brownie amb la nostra recepta de Brownie sense fruits secs. El deixem refredar una mica i el tallem a trossos (mal tallats).



Finalment, preparem l'últim element. Piquem un grapat d'avellanes torrades amb unes quantes galetes Oreo i una mica de canyella en pols.


Ara ja podem preparar les copes o vasos. A la base hi posem el brownie esmicolat. 


A sobre, la crema de mascarpone i nata.


Finalment, una capa de les avellanes i Oreo triturades. 


I ja està!! Unes postres boníssimes! 


Animeu-vos a fer-les! I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios