MOUSSE DE NOCILLA
Hola a tots un altre cop! Avui compartim amb vosaltres una altra recepta dolça. fàcil i que ha agradat molt a tothom!
Una mousse de Nocilla!
Comencem posant dues làmines de gelatina en remull en aigua freda durant 10 minuts. Passat aquest temps, l'escorrem i la reservem.
Ara separem les clares i els rovells de 3 ous. Per una banda, batem les clares a punt de neu (podeu afegir-hi un polsim de sal perquè pugin més).
Per l'altra banda, batem els rovells amb dues o tres cullerades de sucre.
Fins que ens quedi una barreja espumosa i blanquinosa.
I ja tenim els dos elements a punt.
Ara posem en un pot, a foc molt baix, 150g de Nocilla. Quan estigui més líquida, desfem la gelatina que teníem reservada en una cullerada d'aigua calenta, i l'afegim a la Nocilla. Ho remenem bé.
Llavors hi afegim la barreja de rovell i sucre.
Ho remenem bé.
I ara hi afegim les clares a punt de neu. També ho remenem, però suaument.
Ja tenim la mousse a punt i només falta preparar els gots. Posem una mica de Nocilla al fons.
I la mousse a sobre.
Els posem a la nevera almenys dues hores i els servim amb una mica de nata al damunt.
I ja tenim unes postres boníssimes!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios