SALMÓ GRATINAT AMB PURÉ DE CIGRONS

Per 22:01 , , ,

Hola i bon any a tothom! Volem començar l'any més actius al blog, després d'un parell de mesos molt enfeinats...i ho fem amb una nova recepta! Un plat de salmó gratinat amb maionesa i una base de puré de cigrons, ceba i tomàquet


Comencem preparant el puré de cigrons, que anirà a la base del plat. El primer ingredient és la ceba; pelem i piquem una o dues cebes i les posem a fer en una paella amb una mica d'oli i sal.

Al cap de 5 minuts hi afegim un tomàquet (no gaire gran) també tallat petit (sense llavors) i ho deixem coure tot durant uns 10 minuts més.



Ara, en un pot per batre, hi posem un pot petit de cigrons cuits (varieu la quantitat depenent del puré que vulgueu).



Hi afegim el sofregit de ceba i tomàquet i ho batem molt bé amb la batedora. 

Ens ha de quedar un puré espès però fi. Hi afegim una mica de sal i pebre i el reservem.


Ara preparem el salmó. Enfarinem una mica els talls i els fregim amb poc oli en una paella. Només volta i volta fins que quedi daurat de tots els costats, ja que després s'acabarà de fer al forn. 



Fem maionesa i en posem una bona capa a sobre de cada tall de salmó, en una plata per a forn. L'enfornem durant 8-10 minuts, primer a dalt i a baix, i els últims minuts amb el gratinador.


I ja podem preparar el plat. Posem una bona capa de puré a la base del plat, el tall de salmó al damunt, i, si voleu, el podeu acompanyar amb una mica de tomàquet amanit. 





I ja està! Un bon plat de peix i llegum.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios