PATATES FARCIDES DE VERDURES I CARN

Per 21:39 ,

Bona nit a tothom! Ja tenim aquí una nova recepta: unes patates farcides amb verdures i carn picada.


Començarem preparant les verdures. Nosaltres hem fet servir porro, pastanaga, carbassó i xampinyons. 


Tallem primer el porro a rodanxes i després el piquem una mica més amb el ganivet. 


El posem a coure en una cassola baixa o paella amb oli d'oliva calent.


Després hi afegim dues pastanagues tallades a daus i deixem que també es vagi fent.


Mentrestant tallem un carbassó, també a daus, i l'afegim a la cassola.


Finalment, hi posem els xampinyons tallats a tiretes. I salem.


Ara fregim la carn amb una mica d'oli i l'afegim a les verdures, un cop estiguin fetes. Salpebrem.


I ara hi posem els dos últims ingredients per acabar de preparar el farcit. D'una banda, una mica de crema de llet (al gust, però que quedi cremós). I, de l'altra, una mica de formatge parmesà en pols.


Mentre fèiem tot aquest procés, hem posat a bullir  6 patates mitjanes amb pell i una mica de sal. Deixeu-les coure fins que es puguin punxar bé però que no es desfacin.


Les deixem refredar una mica, les obrim per la meitat i en buidem l'interior (nosaltres hem guardat la polpa per fer una altra recepta).


I ja podem farcir-les!


Ara posem, a la mateixa cassola que hem fet servir abans, un pot de crema de llet amb una mica de sal, pebre i nou moscada. 


La tirem per sobre les patates...


I les tapem bé amb formatge ratllat.


I al forn a gratinar!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios