PÚDING D'ALBERGÍNIA I CARBASSÓ
Hola a tothom! Teníem pendent ensenyar-vos aquesta recepta de púding d'albergínia i carbassó.
És molt senzill. Primer fem coure una ceba tallada a daus en una cassola amb una mica d'oli i sal.
Després hi afegim un carbassó tallat també a daus.
I una albergínia (pelada).
Ho deixem coure durant uns minuts, fins que s'estovin.
En un bol, posem 200 mL de crema de llet, dos ous i una mica de sal i pebre.
Hi afegim les verdures cuites i ho batem bé.
Ara untem un motlle rectangular amb oli i hi espolsem pa ratllat.
Hi posem la barreja...i al forn! El deixem coure al bany maria durant 45 minuts (punxeu-lo quan faci 30 minuts).
Un cop cuit, el deixem refredar, millor si pot estar unes hores a la nevera. I el traiem del motlle per servir-lo.
Nosaltres hi hem posat un raig d'oli d'oliva verge extra i una mica de sèsam negre.
Esperem que us agradi!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios