PÚDING D'ALBERGÍNIA I CARBASSÓ

Per 23:24 , , ,

Hola a tothom! Teníem pendent ensenyar-vos aquesta recepta de púding d'albergínia i carbassó


És molt senzill. Primer fem coure una ceba tallada a daus en una cassola amb una mica d'oli i sal.


Després hi afegim un carbassó tallat també a daus.


I una albergínia (pelada).


Ho deixem coure durant uns minuts, fins que s'estovin. 


En un bol, posem 200 mL de crema de llet, dos ous i una mica de sal i pebre. 


Hi afegim les verdures cuites i ho batem bé.


Ara untem un motlle rectangular amb oli i hi espolsem pa ratllat. 


Hi posem la barreja...i al forn! El deixem coure al bany maria durant 45 minuts (punxeu-lo quan faci 30 minuts). 


Un cop cuit, el deixem refredar, millor si pot estar unes hores a la nevera. I el traiem del motlle per servir-lo. 


Nosaltres hi hem posat un raig d'oli d'oliva verge extra i una mica de sèsam negre.  


Esperem que us agradi! 
Ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios