SALMÓ MARINAT
Hola de nou! Avui, una recepta molt fàcil de salmó marinat!
En un plat o safata una mica fonda, hi barregem sal i sucre moreno (una mica més de sucre que de sal).
Tallem el salmó a daus grossets i els posem a la safata amb el sucre i la sal.
Hi afegim unes gotes de suc de llimona i un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Ho remenem bé i ho deixem reposar durant mitja hora. De tant en tant ho remenem perquè tot el salmó marini bé.
Mentrestant, tallem i amanim uns quants tomàquets cherry i bullim una mica d'arròs blanc, que seran els dos acompanyaments per al salmó.
Passada la mitja hora, passem el salmó per la paella, a foc mitjà-fort, girant-lo bé pels 4 costats i sense fer-lo massa.
I ja tenim el salmó fet. Veureu que queda molt gustós i amb un toc caramel·litzat boníssim!
L'emplatem amb els dos acompanyaments...i ja ho tenim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios