PASTÍS DE FORMATGE AMB 2 XOCOLATES

Per 10:10 ,

Bon dia a tots! Avui comencem el dia amb una nova recepta dolça! Un pastís de formatge amb dues xocolates. És una recepta d'un llibre de receptes només de pastissos de xocolata!


Comencem preparant la base del pastís. Desfem 60g de mantega i la barregem amb 120g de farina i 40g de sucre. Podeu afegir més mantega si veieu que no queda una massa ben lligada. (Hem seguit la recepta, però potser preferim la típica base de galeta triturada i mantega, enlloc de farina).


Ara aixafem la massa a la base del motlle (les quantitats són per un motlle d'uns 17 cm. El posem a la nevera.


Mentrestant, fondrem les dues xocolates. 50g de negra i 60g de blanca.


Les reservem.


Posem en un bol 250g de formatge per untar (tipus Philadelphia) i el batem amb 60g de sucre. 


Ara hi afegim 125g de nata fresca (no cal muntar-la, però nosaltres primer l'hem batut una mica perquè agafi textura).


Ho batem bé.


I hi afegim 2 ous, un per un, i una cullerada de farina.


Ara dividim la massa en dues meitats i hi barregem les xocolates.


I ja podem posar-ho tot al motlle. Primer hi posem la massa de xocolata negra, l'allisem, i hi posem la blanca a sobre (amb compte que no es barregin).


Allisem bé la superfície...


I al forn! A 170º els primers 15 minuts, i a 120º uns 30 o 40 minuts més. Fins que el punxeu i surti net.


Finalment, nosaltres hi hem ratllat una mica de les dues xocolates que ens han sobrat.


I ja està fet!


Un pastís de formatge amb el toc diferent de les xocolates!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios