ENSALADILLA RUSSA

Per 11:45 , , , ,


Hola de nou! avui us proposem una recepta estiuenca, senzilla i molt bona! Una ensaladilla russa casolana.



El primer que fem és preparar els diferents ingredients que utilitzarem. Per una banda tenim la tonyina, les anxoves, les olives negres i el tòmaquet pelat tallat a trossets . 


Per l'altra banda tenim les verdures i els ous que haurem de posar a bullir en aigua amb sal. Nosaltres hem fet servir pèsols i mongetes tendres congelades, pastanagues i patates. Totes les verdures tenen un temps de cocció diferent. Les patates (tallades) les farem bullir 10 minuts , en canvi, les pastanagues les bullirem molt poc perquè quedin cruixents (o al vostre gust).



Un cop tenim tots els ingredients a punt, ja podem fer la barreja.



Finalment, fem una maionesa casolana i l'afegim a l'ensaladilla.


I ja ho tenim! Una recepta perfecta ara que ja ha arribat el bon temps. 
I ja ho sabeu... el gust és nostre.




També et pot interessar

0 comentarios