ENSALADILLA RUSSA
Hola de nou! avui us proposem una recepta estiuenca, senzilla i molt bona! Una ensaladilla russa casolana.
El primer que fem és preparar els diferents ingredients que utilitzarem. Per una banda tenim la tonyina, les anxoves, les olives negres i el tòmaquet pelat tallat a trossets .
Per l'altra banda tenim les verdures i els ous que haurem de posar a bullir en aigua amb sal. Nosaltres hem fet servir pèsols i mongetes tendres congelades, pastanagues i patates. Totes les verdures tenen un temps de cocció diferent. Les patates (tallades) les farem bullir 10 minuts , en canvi, les pastanagues les bullirem molt poc perquè quedin cruixents (o al vostre gust).
Un cop tenim tots els ingredients a punt, ja podem fer la barreja.
Finalment, fem una maionesa casolana i l'afegim a l'ensaladilla.
I ja ho tenim! Una recepta perfecta ara que ja ha arribat el bon temps.
I ja ho sabeu... el gust és nostre.
0 comentarios