MINI QUICHES DE VERDURES

Per 19:24 , , ,

Hola de nou a tothom! Aquí teniu una nova recepta, d'aquelles que van bé per a sopars de pica pica, una festa o...qualsevol ocasió! Mini quiches de verdures amb un toc de mostassa.


Comencem preparant les verdures, que són: porro, pastanaga i carbassó (les mides són per a 12 quiches).
Per una banda, rentem 2 porros, els tallem i els posem a sofregir en una paella amb poc oli. El deixem que es vagi fent a foc baix.




Mentrestant, rentem 2 pastanagues i 2 carbassons (o un, si són grossos) i els tallem però a tires molt fines amb un pelador. Ho fem així per després poder-los manejar més bé i donar-li la forma d'espiral.
  

Ara, preparem la base de les quiches. Hem comprat massa brisa i l'anem tallant a trossos omplint motlles individuals (de la mida que vulgueu, però prou grans per poder fer la forma de les verdures. 

Llavors, preparem la resta d'ingredients per al farcit. En un pot per batre, hi posem 2 ous.



250 mL de crema de llet.


El porro que hem sofregit.


200g de formatge ratllat emmental (o barreja).


I, finalment, 2 cullerades de mostassa, sal i pebre blanc.


Ho triturem tot i omplim els motlles però no fins a dalt de tot.


A sobre, hi anem col·locant les verdures en forma d'espiral, des de fora cap a dins i alternant el carbassó i la pastanaga. Enfonsem una mica les verdures dins la massa. 


I ja les podem posar al forn, a uns 180º durant 15-20 minuts. 




Les deixem refredar una mica...i ja està! 


Unes quiches boníssimes i amb una forma original!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios