SALMÓ GRATINAT AMB ROMESCO I CREMA VERDA

Per 18:39 , , ,

Bona tarda! Avui us ensenyem un invent que ens va encantar: salmó gratinat amb salsa romesco amb una crema verda d'espàrrecs i espinacs. Un plat molt complet!


Primer de tot, preparem la crema. rentem i tallem uns quants espàrrecs verds.


Els posem a sofregir amb una ceba també tallada.
Al cap d'uns minuts hi afegim aigua (només fins a cobrir-ho), sal i pebre i ho deixem coure durant 15 minuts més. 


Llavors hi afegim unes quantes fulles d'espinacs i ho deixem un parell de minuts més abans d'apagar el foc.  


Mentre es refreda una mica la crema, podem preparar el peix. Posem el salmó en una plata de forn, amb un raig d'oli d'oliva verge extra, sal, pebre blanc, pebre vermell dolç i unes branques de farigola i romaní. El posem a coure 5 minuts al forn.


En aquest punt, hi posem la salsa romesco per sobre i ho posem a gratinar un parell de minuts més. 


Triturem la crema i en posem una mica a la base del plat.


I hi posem el tall de salmó a sobre. Per decorar i donar-li un toc cruixent, nosaltres hi hem posat unes quantes pipes salades. 


I ja està! Un plat boníssim i complet, que no és gaire complicat!
I ja ho sabeu...el gust és nostre! 

També et pot interessar

0 comentarios