QUICHE DE POLLASTRE AMB CURRI

Per 22:39 , , , ,

Bona nit a tothom! Aquí teniu la recepta de la quiche de pollastre amb curri, una variant d'aquest plat tant fàcil i que sempre queda bé!


Comencem preparant l'ingredient principal. Tallem dos pits de pollastre a trossos, no massa petits, que es noti. El posem a fer en una paella o cassola amb una mica d'oli calent i amb una mica de curri, pebre vermell dolç, pebre blanc i sal (al gust).


Per una altra banda, preparem un altre dels ingredients importants. Tallem dues cebes a tires i la posem a fer (amb una mica de sal) a foc lent fins que quedi ben confitada.


Ara, preparem la base de totes les quiches: dos ous batuts, 250ml de crema de llet i 250g de formatge ratllat (nosaltres hem barrejat formatge emmental i una combinació de 4 formatges). poseu-hi un polsim de sal.


Ho remenem tot i hi afegim els dos ingredients diferents: el pollastre i la ceba. 


Agafem una plata rodona de forn i hi posem una massa brisa com a base de la nostra quiche. Punxem bé la base i hi posem la barreja que hem preparat a dins.  


I cap al forn, a 180º, durant 20-25 minuts. Fins que la superfície estigui torradeta i la massa també. 


I ja està! Us animem a fer-la si voleu fer una quiche diferent i original, queda boníssima! Sobretot si t'agrada el toc del curri!
I ja ho sabeu...el gust és nostre! 

També et pot interessar

0 comentarios