AMANIDA DE SALMÓ I FORMATGE DE CABRA AMB VINAGRETA DE NOUS
Hola a tothom! Segons l'enquesta que vam fer, la majoria preferíeu una recepta d'amanida...i aquí la teniu! Una amanida amb salmó fumat, formatge de cabra i vinagreta de nous.
Comencem preparant al vinagreta. Per fer-la, posem a la picadora un grapat de nous, un dit d'oli d'oliva verge extra,
Una o dues cullerades de vinagre de mòdena, una cullerada de mel, sal i pebre. I ho triturem bé.
Ara podem començar a emplatar l'amanida. A la base hi posem una barreja de créixens i ruca.
Hi afegim tomàquets cherry partits per la meitat.
Uns talls de formatge de cabra.
Unes tires de salmó fumat.(en podeu barrejar més amb les fulles a l'inici).
Hi afegim, opcionalment, una mica de bitxo.
Unes nous per decorar...
I la vinagreta per sobre.
I ja està! Aquí teniu una amanida boníssima i fàcil de preparar!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios