POLLASTRE AL CURRY AMB XAMPINYONS

Per 11:26 , , ,

Bon dia! Avui us ensenyem una recepta molt fàcil i que a nosaltres ens encanta! Pollastre al curry amb xampinyons i arròs


Primer de tot tallem 2 pits de pollastre a daus i els posem a marinar durant almenys mitja hora amb una mica de curry, pebre vermell dolç, pebre blanc, gingebre en pols, sal, una punta de comí i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.


Mentrestant piquem una ceba grossa (amb la picadora, que quedi ben fina) i la posem en una paella amb poc oli i que es vagi fent a foc baix.


Al cap de 5 minuts hi afegim un tomàquet també picat, una mica de sal, una mica de sucre i, si voleu, una mica de bitxo. 


Ara tallem a làmines uns quants xampinyons. 


Posem a enrossir el pollastre en una paella amb poc oli i a foc mitjà-alt. 


Reservem el pollastre i fem el mateix amb els xampinyons (els salem). Llavors hi afegim el pollastre i ho deixem 5 minuts a foc una mica més baix.


Quan la ceba i el tomàquet ja siguin cuits i tinguin un color més fosc (ha d'estar al foc almenys 15-20 minuts, i podeu anar-hi afegint una mica d'aigua si veieu que queda sec i s'enganxa), hi afegim un bon polsim de curry.


I 100 ml de llet de coco.  


Ho remenem bé i hi afegim sal, pebre, i una mica més de curry (fins que estigui al vostre gust).


Ara ja podem afegir-hi el pollastre i els xampinyons i ho deixem coure uns 10-15 minuts més, a foc baix.


Preparem l'arròs bullit: posem aigua a bullir en una olla amb sal. Quan arrenqui el bull hi posem l'arròs i el deixem coure uns 15 minuts. 


Per servir el plat fem servir una anella per posar-hi l'arròs. 


Servim el pollastre al costat...i ja està! 


Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios