NYOQUIS AMB POLLASTRE, XAMPINYONS I ESPINACS
Hola a tots i totes! Avui, un plat que vam improvisar i ens va encantar! Uns nyoquis amb una salsa molt completa de pollastre, xampinyons i espinacs amb crema d'arròs.
Com és habitual en nosaltres, comencem sofregint una ceba tallada petita en una paella amb una mica d'oli i sal.
Quan comenci a estar transparent (uns 8 minuts a foc baix-mitjà), hi afegim els xampinyons laminats.
Mentre es fan, tallem a daus petits un pit de pollastre i el salpebrem.
L'afegim a la paella i ho deixem coure tot durant uns minuts més.
Ara hi afegim els espinacs, una mica trencats amb les mans però sense tallar-los molt petits.
Finalment hi posem la crema d'arròs (o crema de llet, el que preferiu) i una mica de sal i nou moscada.
Bullim els nyoquis (quan comencin a flotar, és que ja estan fets).
I els afegim a la nostra salsa.
Per últim, hi posem una mica de formatge ratllat (nosaltres hem triat l'emmental), i deixem que es desfaci.
I ja podem servir el plat! Ja veieu que és una recepta molt completa!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios