NYOQUIS AMB POLLASTRE, XAMPINYONS I ESPINACS

Per 21:17 , ,

Hola a tots i totes! Avui, un plat que vam improvisar i ens va encantar! Uns nyoquis amb una salsa molt completa de pollastre, xampinyons i espinacs amb crema d'arròs.


Com és habitual en nosaltres, comencem sofregint una ceba tallada petita en una paella amb una mica d'oli i sal. 


Quan comenci a estar transparent (uns 8 minuts a foc baix-mitjà), hi afegim els xampinyons laminats. 


Mentre es fan, tallem a daus petits un pit de pollastre i el salpebrem.


L'afegim a la paella i ho deixem coure tot durant uns minuts més.


Ara hi afegim els espinacs, una mica trencats amb les mans però sense tallar-los molt petits. 


Finalment hi posem la crema d'arròs (o crema de llet, el que preferiu) i una mica de sal i nou moscada.


Bullim els nyoquis (quan comencin a flotar, és que ja estan fets). 


I els afegim a la nostra salsa.


Per últim, hi posem una mica de formatge ratllat (nosaltres hem triat l'emmental), i deixem que es desfaci. 


I ja podem servir el plat! Ja veieu que és una recepta molt completa!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios