GALL DINDI SATAY amb CACAUETS
Hola a tothom! Ja tenim aquí una nova recepta! En aquest cas una mica especial...la nostra versió d'una recepta tailandesa, el pollastre satay amb salsa de cacauets, però fet amb gall dindi i xampinyons.
Primer de tot, piquem una ceba grossa (a mà) i la posem al wok, o en una paella, amb una mica d'oli. Hi posem també mig gra d'all.
Quan estiguin transparents, hi afegim llet de coco.
Piquem 100g de cacauets i els afegim a la llet, juntament amb una cullerada de sucre, unes gotes de suc de llimona, una mica de canyella en pols i sal. Ho remenem tot bé i ho deixem coure uns minuts.
Mentrestant, en una altra paella, saltegem uns xampinyons laminats amb una mica de sal.
Hi afegim el gall dindi tallat a daus i salpebrat i ho saltegem a foc fort.
Ara ja podem afegir-ho al wok on tenim la salsa i ho deixem que es cogui durant uns 10 minuts.
Mentrestant, bullim una mica d'arròs blanc, durant 15 minuts en aigua amb sal.
I ja ho tenim! Servim la carn amb l'arròs d'acompanyament...boníssim!
La recepta original és amb pollastre, sense xampinyons, i amb alguna variació. Però aquesta versió ens ha semblat boníssima i fàcil!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios