CREMA DE PÈSOLS
Bona tarda a tothom!! Aquí teniu una altra nova recepta que pot ser perfecta per un sopar fàcil, ràpid, però bo! Una crema de pèsols.
Necessitem un porro, que tallarem a rodanxes.
El posem en una olla amb una mica d'oli (nosaltres hem fet servir una mica d'oli de coco i una mica d'oli d'oliva, li dóna un toc molt bo, però podeu posar-lo tot d'oliva) i ho posem a foc baix.
Quan el tinguem torradet,
hi afegim els pèsols (nosaltres hem fet servir pèsols congelats).
Ho remenem bé i hi afegim sal i aigua fins a cobrir-ho.
Ho deixem coure durant 15 minuts i ho triturem bé.
La deixem refredar una estona.
Hi afegim crema d'arròs (o crema de llet, o llet evaporada), rectifiquem de sal i hi posem una mica de pebre.
Finalment, hi posem una mica de pebre per sobre (hi pot quedar molt bé una mica de pernil per acompanyar).
I ja està! Ja veieu que fàcil que és!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios