POLLASTRE A LA PARMIGIANA
Bon dia! Avui us ensenyem una recepta boníssima que combina el pollastre amb albergínia, tomàquet i formatge. Li hem dit pollastre a la parmigiana.
Comencem preparant la ceba per a la salsa de tomàquet. Tallem una ceba tendra i la posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i la fem coure a foc baix.
Mentrestant, rentem i pelem 5 tomàquets madurs.
Els tallem a trossos i els triturem a la picadora.
Un cop la ceba tingui aquest aspecte, hi afegim el tomàquet picat amb una mica de sucre i sal (nosaltres hi hem afegit una mica de picant).
Ho remenem bé i ho deixem coure una estona.
Fins que ens quedi una salsa amb aquest aspecte.
Llavors preparem el pollastre. Tallem un pit a filets prims i els salem.
Els fem a la paella amb una mica d'oli, orenga i suc de llimona. No ens hem de preocupar que es coguin del tot, només volta i volta, perquè s'acabaran de fer al forn.
Fem el mateix amb l'albergínia, l'anem fent en una paella amb poc oli sense preocupar-nos que quedi cuita del tot. Hi posem una mica de sal.
L'anem retirant en un plat.
I ara ja tenim tots els ingredients a punt, a més d'una mica de formatge emmental ratllat i formatge parmesà també ratllat.
En una plata de forn, hi posem primer una capa de pollastre.
El cobrim amb salsa de tomàquet.
Una capa d'albergínia,
i una de formatge ratllat dels 2 tipus.
I repetim el procés: pollastre, tomàquet, albergínia...
i acabem amb una capa de formatge.
Ho posem uns 10 minuts al forn, acabant amb el gratinador.
I ja ho tenim! Ja veieu que és fàcil, i sempre queda bo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios