GOTETS D'ESCALIVADA
Bona nit a tothom! Acabem la setmana donant-vos una altra idea fàcil i lleugera! A més, queda molt vistós i original. Uns gotets d'escalivada amb anxova.
Comencem escalivant 2 pebrots i 1 albergínia (els posem al forn durant uns 40 minuts a 200º girant-los perquè es facin de tot arreu). Els traiem del forn i els deixem refredar (fins i tot d'un dia per l'altre a la nevera).
Ara preparem la crema amb el pebrot: el pelem i anem posant les tires en un pot de batre.
El triturem amb una mica de sal i d'oli d'oliva verge extra fins que quedi una crema fina i espessa.
Fem el mateix amb l'albergínia.
I ja tenim les dues cremes a punt per fer els gotets.
Primer hi posem una capa d'albergínia, fins la meitat del got, més o menys.
Després hi posem la capa de pebrot, amb compte que no es barregin.
Finalment, hi posem una anxova a sobre per decorar i acompanyar.
I ja està a punt!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios