AMANIDA DE QUINOA, VERDURES, FRUITS SECS I FORMATGE DE CABRA

Per 12:39 , , , ,

Bon dia!! Avui us ensenyem una amanida molt completeta: amb quinoa, verdures, fruits secs i formatge de cabra. Boníssima!!


Comencem preparant les verdures. En una paella hi posem una ceba tallada a trossets i la deixem fer durant uns minuts amb una mica d'oli d'oliva i sal. 


Hi afegim uns quants xampinyons també tallats i ho deixem coure tot uns 10 minuts més. Ho reservem perquè es refredi. 


També tallem unes quantes mongetes verdes i una pastanaga. Les rentem i les posem a bullir en aigua amb una mica de sal durant 5-6 minuts. També deixem que es refredin.



Ara preparem l'ingredient principal, la quinoa. Primer la rentem i després la posem a bullir durant 8 minuts (una tasseta de cafè per persona). L'escorrem i hi passem aigua freda.


Ara barregem la quinoa amb la resta d'ingredients.



I preparem els que falten. Per una banda esmicolem unes quantes nous i, juntament amb els pinyons, les torrem una mica en una paella amb unes gotes d'oli. Només durant 1 o 2 minuts, ja que es poden cremar de seguida. Ho reservem i hi podem afegir també llavors de sèsam.



Ho afegim a l'amanida i també hi posem el formatge de cabra tallat a trossos. 


Finalment, preparem la vinagreta. Hi posem oli d'oliva verge extra, vinagre balsàmic blanc, salsa de soja, suc de llima, suc de llimona, sal i cibulet tallat ben petit.



Ho remenem tot bé i reguem bé l'amanida.



I ja la tenim a punt! Ja veieu que és una amanida amb molts ingredients però fàcils de preparar i que combinats queden boníssims!








I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios