ROLL DE LLAGOSTÍ ARREBOSSAT

Per 11:30 , ,

Bon dia a tothom! Tornem a ser aquí amb una recepta de cuina japonesa que us encantarà! Es tracta d'un roll d'arròs i alga nori farcit de llagostí arrebossat. 


Comencem preparant l'arròs (amb 2 tassetes ens han sortit 3 rolls). S'ha de rentar unes quantes vegades fins que l'aigua surti neta i el posem a bullir. Hi posem 2 parts d'aigua per cada una d'arròs i ho tapem, a foc ben baix (i remenant de tant en tant).


Preparem la barreja que hi posarem tal com fan en la cuina japonesa (si voleu i en teniu): vinagre d'arròs, sucre i sal. 


Ho afegim a l'arròs i el deixem refredar, millor en un bol de fusta. 



Ara preparem l'arrebossat. Nosaltres el fem amb pa ratllat del de sempre però hi afegim una mica de cereals picats, curry, pebre, comí i sal.


Batem un ou. 


Els llagostins els hem fet servir congelats i ja pelats. Per això els deixem escórrer bé i després els posem en remull en l'ou batut.  


Després els passem pel pa ratllat. 


I els fregim fins que estiguin torradets.  


Ara ja podem preparar el roll. Nosaltres fem servir una esterilla amb paper film a sobre. Primer hi posem la làmina d'alga. 


Després una capa d'arròs i una de melmelada de tomàquet a la part central. 


A sobre, hi posem els llagostins (tallats perquè quedin en una sola fila). 


I una mica d'enciam, per donar-li el toc fresc i cruixent.


Llavors cargolem el roll i el tallem en peces de la mida que ens agradi. Els acompanyem amb salsa de soja, i a menjar!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios