PATATA I MONIATO ESPECIATS AL FORN
Hola de nou a tothom!! Avui us proposem una nova recepta fàcil per a un acompanyament bo i saludable! Patata i moniato especiats al forn.
Primer de tot, pelem i tallem a daus les patates i els moniatos (la quantitat que en necessiteu). I els anem posant a la safata amb paper de forn. Nosaltres hem tingut una petita ajudant!
Els escampem bé.
I els condimentem. Nosaltres hi posem: orenga mòlta, nou moscada, pebre vermell dolç i picant, comí, curri i sal. Podeu variar les espècies i les quantitats segons el vostre propi gust. Finalment, hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra.
Ho posem a coure al forn, de dalt i de baix, durant uns 20 minuts (però aneu-ho comprovant...que estiguin torradets i tous quan els punxem). Podeu posar el gratinador a l'últim moment perquè quedin més cruixents.
I ja ho tenim! Un acompanyament molt fàcil i que queda bé amb pràcticament tot! Nosaltres el fem tant per a carn com per a peix!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios